Bell Schedules » 2018-2019 Innovation Bell Schedule

2018-2019 Innovation Bell Schedule

2018-2019 Innovation Bell Schedule Monday, Tuesday, Thursday, Friday
Description / Period Start Time End Time Length
Breakfast Served 7:30 AM 7:50 AM 20 min
Morning Assembly 7:50 AM 7:55 AM 5 min
Instruction Begins 8:00 AM
TK/K & 1st Gr. Recess/Nutrition 9:20 AM 9:40 AM 20 min
TK/K Recess 2:00 PM 2:20 PM 20 min
2nd & 3rd/-4 Gr, Recess/Nutrition 9:45 AM 10:05 AM 20 min
4th $ 5th Gr. Recess & Nutrition 10:10 AM 10:30 AM 20 min
TK/K & 1st Gr. Lunch 11:00 AM 11:40 AM 40 min
2nd & 3rd Gr. Lunch 11:40 AM 12:20 PM 40 min
4th & 5th Gr. Lunch 12:20 PM 1:00 PM 40 min
Dismissal TK - 5th Grades 3:00 PM